Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar tillbaka

Du sa att jag hade de vackraste ögonen du någonsin skådat...
Medan jag såg dig djupt i dina chokladbruna...

Som ögonblickligen förtrollade mig.
För dess outtalade ord
Som
Lovade
Löften

Om att du såg mitt vackra
Jag inte kunde se

Så jag slutade såga mig själv


Tills du fann en reva i min hornhinna

Som inte bligade
Ditt seende




Övriga genrer av Suddad
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-04 22:47



Bookmark and Share


  Leosm
Vacker dikt, tack!
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad