Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lItet

Jag har ett Timotejstrå innanför linnet

den skaver och killar. En bit bort hörs ljudet

av Traktorn, ungarnas glädjeskrik och en barndomstid att komma ihåg.

Morfar står redo med högaffeln, annars så är det tyst.

Hunden vilar och tuggar på sitt strå.

Ser ut över en snaggad åker, ungskog och små vita molntussar och

 

jag är mycket,

 

mycket Lycklig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-07 16:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underbar text
om
något av
det vackraste
i livet.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP