Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bRev

 

 

 

det är då jag väntat,

silat afton genom tankarna

 

burit en hel dags skeenden som jag förstår

 

att ha liv inom sig

är en gång som stilla vilar

som stilla

 

sker.

 

Hursom.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 17:12



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Känner man in
den stora sanningen,
vill man inte "ljuga"
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP