Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikter inifrån

Jag är slut men återvinningsbar
Som förnybar energi, färgat glas
Döda scharader får bli levande lek
Ingenting är över, kör en till för er

Man förlorar mot sig själv i en egen riggad strid
Man tvingas ner på knä för att rädda liv
Man försöker att fly men snubblar över sig själv
Upp igen, bara le, bit ihop och svälj

Allt blir monolog och svaren är kass
Hög eller låg det är alltid tung last
Alla har nånting att kämpa med
Ingen har mer eller mindre glöd

Alla verktygen finns nog där
Vi bär på dom hela tiden
Dolda i ljuset av självömkan, besvär
Men det är aldrig försent, nu är alltid rätt i tiden

Jag är slut men återvinningsbar
Som förnybar energi, som kristallen klar
Jag byter ut allt och förhoppningsvis snart
Är jag som ny, om jag lyckas blir jag kvar







Fri vers av Mr Inkognito
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito