Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i ett världssvammel

Låt säga att jag och du

Nej jag svamlar

Låt säga att jag och du

skulle bege oss

packa ihop

flyga till Antarktis

till världens orter

fly det ordinära

det extravaganta

det bindande

livet.

Låt säga att jag och du

Nej jag svamlar.




Fri vers (Fri form) av Nora Lundberg
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-21 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg