Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lillA

 

 

intill, jag har dig så

hur du rusar till livet

barnkammarsagor på fötterna

dina teckningar som vingar på ryggen

flyg lilla liv,

jag har dig intill.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 09:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Äh,gillar denna..!
2015-08-25

  KYREUS of Sweden
full-lödigt
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP