Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boRdad. kära

 

 

Brandtalen till dig

denna stugna gånglåt från tungor

kraftlösa rallarsvingar genom ledningar

och ord som i strukturen redan lämnats, genom

 

 

detta att frigiva

 

 

 

jag önskar att jag hade haft kaffekoppar att diska

och jag önskar att det funnits smulor efter oss

att våra fotsteg varit fullt hörbara, genom

 

 

detta tomma som nu

 

 

tömts.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 12:00



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön diktning
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP