Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka?

Ljummen vind smeker min hud
Ögonen glittrar, trollbinder, göder den
Gnutta av hopp som vägrar att lämna
Nu blir det äntligen ljust




Övriga genrer av charli
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På väg mot något bättre?
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

charli