Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den försvunna dikten


jävla skit
jag hatar den här datorn
tycker du det är kul att bara låta försvinna mina dikter som jag suttit och skrivit?
skrivit med känslor...
nu är den borta!
är du glad nu?
förbaskade jävla dator
vad jag hatar dej just nu
du tar ju på mina krafter
jag älskade den dikten...
tyckte faktiskt den blivit bra, den här gången
men nu?
borta är den för evigt
är du nöjd nu?
nu när du nyss dödat min dikt
vad försöker du uppnå?
varför gör du så här mot mej?
vad har jag gjort dej?
ville just publicera den...
en sådan dikt kommer aldrig kunna uppstå mera
visst, jag kanske minns vad jag skrivit
men den kommer aldrig vara likadan
aldrig mera nånsin
du tog bort den
för evigt
borta...




Fri vers av kyara
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-04-23 14:08



Bookmark and Share


  Missi VIP
åå jag vet exakt precis hur det är! en gång när jag skrivit en jättefin dikt råkade jag klicka på radera istället för publicera. borta!
skriv dem för hand först. de riktigt fina dikterna har jag i min privata diktbok. skaffa ett anteckningsblock som du kan kladda och ändra i. visst, det är lättare på datan, men som du ser, är det kanske inte den bästa metoden ibland..... känner samma ilska som dig.
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

kyara