Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefonen

helt tyst.

mina snyftningar är det enda som bryter den kompakta tystnaden.

inte ett knyst

från den,

den

den som lovat,

men inte gjort..




Fri vers av Tove_L
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-23 20:13



Bookmark and Share


  liz
så typiskt rädda små pojkar. känner igen mig. jag ringer istället. :)

jättebra!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L