Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bAna

 

 

 

Man har dagar, som man inte vill

ska vara dag

 

utan just den tiden mellan skymning och 

gryning,

 

jämkat samman till ett

stilla andetag

 

ett nu varken startat eller förlorat

 

 varken brutet eller helat

att stanna där innan vidare eller tillbaka

ha möjligheten

 

till Vilan

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-02 10:09



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint skrivet detta
2015-11-03

    ej medlem längre
Ja, innan vilan så är det mycket vi önska eller bara ett friskt å glatt mod, till glädje för världen!
2015-11-02

  Anya VIP
Men så fin med klokhet bakom. Jaa man har verkligen sådana dagar...

"ett nu varken startat eller förlorat"

Så vackert skrivet! Tycker mycket om texten...sparas!
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP