Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puLs

 

 

ja vet, som en lördag

de där andetagen med annan puls

jag önskar att jag slutat att titta

för jag andas med

hjärtsla för hjärtslag

 

så sårbar då

och då går jag hem och lämnar

 

man kan göra det,

 

till en annan




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-02 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP