Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fRist

 

 

jag vet inte om vi håller, gör vi det?

 

alla dessa lappade läglar

detta sura vin

 

jag vill göra ett omtag

räta ut räta in

en ny mantel

 

jag ska brodera den åt dig

groende frön i sömmarna

en kaskad av skog på skuldrorna

ett knytsnöre av regnbågar

 

och denna sol,

 

alltid alltid du.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-04 09:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Briljant!
2015-11-05

    ej medlem längre
Ja, jag vill också en omstöpning! Fint!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP