Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brÅd

 

 

Barriärer har sig livet, som rev

månggrå vågor i solsken

detta talande och dessa vassa ord

varför hårdnar vinden och nästan skriker

jag håller den snäckan du gav invid örat,

 

 

jag vill lyssna så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag när en längtan till havet,men nöjer med fjällen....
2015-11-07

  KYREUS of Sweden
Rörande
rart & riktigt
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP