Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anaKreon

 

 

för jag har denna saknad

över dig jag inte träffat alls

men å som jag saknar tusenfallt

som jag saknar vart vardagsrim

du kunde ju så bra

beskriva med humor i blick

 

genom en enkel limerik

 

jag går in på din sida och läser

dina ord

och med ens förstår jag meningen på jord

att leva och lära med din ton för hav och land

det är levnaden i sin enkelhet

för du och Irmelinn gör sagan sann

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-07 01:07



Bookmark and Share


  walborg
Jag delar till fullo Din uppskattning av vår poetvän som jag också tyckte att jag hade en personlig relation till för att han kommunicerade just så!!
2015-11-07

    ej medlem längre
Ja, vi söka efter mening, de blir mer fullödgt då!
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP