Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ser efter så kan du se

Snälla se mig när jag står här och det inte syns
De är då det som mest behöver bli sett

Jag är så bra på att vara stark att det ibland glöms bort att jag också är svag

Ibland är mitt leende magknip
Ibland är mina varma kramar ett rop på att jag inte vill bli släppt

Snälla se mig när jag står här och inte syns
Det är då jag behöver som mest bli sedd

När jag är tyst är det ibland för att jag letar efter kraften att skrika
När jag inte är där är det ibland då jag som mest vill vara just där




Övriga genrer av Suddad
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-10 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad