Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

black friDay

Svart Fredag. Ja verkligen.

svart.

Hur många miljoner ska inte rulla från fattigsverige, hur många meningslösa prylar ska inte inhandlas och samtidigt,

samtidigt står flyktingar utan allt,

utan allt

utanför Sveriges gränser.

Svart Fredag.

Vågskål

Blundar och låter vassnålarna landa
alla har vi en destination och för dem som hatar
är det ner
jag, jag ska upp.
Sänker axlarna och breddar ståendet,
för jag står,
jag ska stå med mina händer riktade upp.
mina ögon vill möta ,

jag ska se
vidöppet.

vågar du?




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-27 17:39



Bookmark and Share


  Marja Granqvist VIP
Så bra skrivet!
2015-11-30

    ej medlem längre
Hemma vågar jag knappt se å värre blir det ute, men vi måste också ta ansvar för vårt land. Det är i första hand!
2015-11-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Instämmer, bra skrivet!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP