Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bådaD

 

 

 

 

som en sommarmånad

ljusa skratt

mjuka vågor

alla dessa nybrustna löv

vågade löften, fräknar

 

månader av löften

skratt

skratt

skratt

 

solen, sa jag solen?

 

 

dessa höstar och mörker

kyla

blåa tår

mensblod utefter lår och

denna hunger

barnagråt

 

 

all denna gråt

barnadöd

törsten

 

barnadöd 

 

barnadöd

 

och små skor in i en gryning

vilse

 

och dessa fotspår i sanden

 

hur räckte vi, jag

 

 

 

 

vart?

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-27 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP