Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bLott en natt

 

 

inatt vilar himlen gråmulet svart i

stråk av regn och snö

 

Jag skulle vilja måla den klarblå.

skugga aftonrosa pelikaner,

ha en hel trädgård men självsvajande buskar, precis som i Harry Potter.

rita  dit

små grå elefanter i en lekpark, gungande hoppborgar

där lejon och barn tog skutt efter skutt

kanske en Tigger som högt och med små hjärtan

puffande ut ur munnen sa sitt hohohoho!

 

just de där skutten som mitt liv saknar

 

ha ditt natthimmel

än fast du är så mörk

finner du vägen för mina drömmar

 

 

bakom mina ögonlock väntar sagan.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-28 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP