Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite smått vansinnigt förälskad

Det sitter något i strupen
Vet inte om det är skratt eller skrik

När allt är så bra vill jag skapa kaos

Jag vill älska
Och busa

Jag vill rusa
Ifrån mitt hjärtas slag
Varva det
För att sedan vila i en dunge och hämta andan

Det spritter så i kroppen att jag tror min kropp ska försvinna från min kropp

Min hjärna snurrar så att jag tror min hjärna ska trassla ihop sig tills det tar stopp

Lägger mig på rygg och gapar
Under taket som inte har något tak
Väntar på att få höra vad som kommer ut
Låter universum absorbera det




Övriga genrer av Suddad
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-03 15:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lite smått underbart förälskad
samt helt härligt nedskrivet:)
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad