Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan andetag

De som tittar på
ser mig leva
Prata, arbeta, le
umgås, läsa
med andra
i livet

De som tittar på
ser ingenting

För jag lever mitt liv
utan andetag



Till W




Fri vers (Fri form) av CLang
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-09 08:45



Bookmark and Share


  WyS VIP
Hur skulle någon förstå en längtan som är ordlös.
2016-07-03

  Maud Louise
Det ytliga tittandet..... att inte vilja/orka se vad som finns bakom masken i livets teater! Sorgligt men bra skrivet
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang