Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsväven

Efter natten, efter dagen
ville jag sjunka in i vår individuella trötthet
göra den till en gemensam väv.

Låta väven omsluta oss
mjukt och värmande.
bli till ett skydd runt om oss.
I stillhet läka samman.

Där i Vårt
finna skydd
att låta kärlek vinna
våra liv


Till min älskade W




Fri vers av CLang
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-10 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märkligt, dikten jag nyss la upp handlar även den om livets väv. Bra dikt!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang