Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Trösklar

Om du uppskattar åtsittande kostymer
se då till att de pressar dina lungor, inte mina

Måste jag regla mina dörrar
för att du inte ska komma in?

Om du vill hålla dig till ytan
se då till att kapa dina vingar, inte mina

De trösklar du har skapat
ska inte ingå i mitt hem




Fri vers av Tess R
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-15 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess R
Tess R