Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången till dig

Jag ville bara säga
Det fattas ord i mitt språk
För att fylla den mening du är
Du lyster upp min värld
Du fyller mitt tomrum
Dock kräver saknaden en större plats
Jag försöker förstå
men förståelsen blir så vag
att jag, går vilse i min egen dröm

Refräng.
Bara en sång kan stilla mina känslor
Bara en gång kan jag säga att jag älska dig
I mitt sista farväl utav mitt förstånd
Lägger jag mitt hjärta i din hand
I sången till dig

Jag söker frågorna svar
Svaret det löd
Att det dock ej fanns ett svar
Låt mig förklara
Allt som jag ser inom dig
Men min förklaring går ej i ord
Min ögonkristall
Snälla ge mig en stund
För Kärlekens pilar har träffat mig

Refräng.
Bara en sång kan stilla mina känslor
Bara en gång kan jag säga att jag älska dig
I mitt sista farväl utav mitt förstånd
Lägger jag mitt hjärta i din hand
I sången till dig

Jag ville bara säga
Det fattas ord i mitt språk
För att fylla den mening du är




Övriga genrer av Love Dragon
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-28 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon