Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Önskar...



i bibeln står det att dina läppar
är sötare än det finaste vinet
jag önskar att jag kunde
minnas smaken
jag önskar att jag kunde
låta bli att bli så avundsjuk
jag önskar att jag kunde
bli kär igen
i nån som är bra för mig
jag önskar att jag kunde
låta bli att tänka på mig själv
jag önskar att jag
var en intressant person
jag önskar
att jag kunde stiga upp ur sängen
jag önskar att jag
var mystisk
jag önskar att jag kunde
våga mer
jag önskar att jag kunde
bli en bättre person
jag önskar att
jag slapp önska




Fri vers av rimbaudesque
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-27 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque