Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kan nog appliceras på flera områden och instanser av diverse slag i vårt samhälle).


Kra kra kra

______________________

Kråkorna andas lögner

sågspån genom sopbubblor

styrka genom fasaddimmor

av svarta rosor

 

och allt sådana som ni gör

är att tro på era lögner

trots att sannigen

hunnit ikapp er

 

man väger människa

mot människa

för att avgöra vem som är

viktigast

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-03 01:24



Bookmark and Share


  Braindamage
Snyggt! Intressant att alla tre delar skulle fungera separat också, om man tog bort "och" i andra delen... Eller det tycker i alla fall jag!
2016-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra samhällskritik i poetisk tappning!
2016-02-03

  Lars Hedlin
Så sant håller med..kram
2016-02-03

  Maria Sundelin VIP
Jag håller med dig
Kramar
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP