Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vilsegångnas orkester

Jag lyssnar på de vilsegångnas orkester.
Först spelar de Beethoven som lockar till äventyr.
Sedan Mozart som visar vägen hem.
I pausen tömmer jag en bägare
till brädden fylld med tystnad.
Dina hjärtslag på andra sidan jordklotet
slår mot mina trumhinnor.
Dina tårar når havet som skiljer och förenar,
skiljer och förenar...




Fri vers av Nitram P
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-13 14:02



Bookmark and Share


  Jaseph
En vemodig ton i denna vackra dikt!
2016-02-13

  Minkki VIP
jag blir aldrig besviken på dina texter - magnifikt slut här, med upprepningen, tårarna som når fram, - lagom öppet orden böljar fram och tillbaka

2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P