Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att överleva och finna nya styrka när man tror det inte går.


Ängeln

Det går en ängel genom rummet,
En ängel med snövita vingar.
Hon är sänd av de evigt goda,
De som lever där sorgerna sover.
Hon är ett tecken på det rena goda,
På den lycka livet håller.

Det går en ängel genom rummet,
En ängel med blodröda vingar.
Hon kommer ifrån smärtans boning,
Märkt av slag och tårar.
Hon är en rest av gånga tider,
En rest av sorg och smärta.

Det ligger en ängel på marken,
En ängel med fallna vingar.
Hon är krossad av sitt hjärtas slag,
Krossad till markens kyla.
Hon är ett bleknat monument over kärlekens styrka,
Ett monument med krossat hjärta.

Det flyger en ängel mot himmlen,
En ängel med nya vingar.
Hon var skadad I kärlekens strid,
Fallen med sårat hjärta.
Nu är hon fri från världslig sorg,
Nu är hon fri att flyga.




Fri vers av Janna
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-30 10:25



Bookmark and Share


    Angel_
Fängslande =)
2006-04-30

  Christine
Oh, den här gillar jag! Hade gärna sett att den fortsatt en vers till :) Den är strukturerad, till en början lättläst men svårare i mitten fick jag känslan av. Men kort sagt så är den vacker. Fortsätt så!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Janna
Janna