Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(by the way så gjorde ett enda slag från dig mer ont än de två timmarna nålen om och om igen gjorde hål på mitt skinn)


jag vet frihet...

Det finns sju fåglar målade med nål på min arm

Fågel nummer ett flyger bort från den eviga skulden du körde ner i min hals,
fågel nummer två flyger bort från tolv långa år av att känna sig oälskad.
Nummer tre flyger från alla tusentals gånger du kallat mig hora,
och fågel nummer fyra från första gången du slog mig men jag stannade kvar.
Fågel nummer fem flyger från minnet av dina händer runt min hals,
och fågel nummer sex flyger bort från min stadiga blick som såg rakt in i polisens ögon när jag sa att jag rivit mig själv i ansiktet och att jag inte visste vart blåmärkena kom från.

Fågel nummer sju bara flyger





Fri vers av Donika
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-16 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donika

Senast publicerade
jag vet frihet...
* Se alla
Mina favoriter
Älska aldrig en poet
Arber