Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Diem

Tog livet slut så fort?
Innan det ens börjat

Allt stannade vid frågor
Svaren blev aldrig funna

Evigheten visade sig vara ett svart hål
Livslögnen det stora sveket

Hur levde vi egentligen?
Sparsamt och långsiktigt
i väntan på något stort

Vi fångade aldrig dagen
Dagarna fångade oss




Fri vers av Muzze
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-01 23:45



Bookmark and Share


  Cizzi
det är intressant dedär för varför ska man vänta så mycket i livet? det är himla dumt. gillar din tanke här!
2008-10-23

    Tony Lundén
Hmmm nästan så att jag känner igen mig... på nåt sätt ändå... äh, vet inte. Bra iaf!
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Muzze
Muzze