Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady vengeance

Jag genomskådar dig, det
Du ringer hit för att fråga om tillåtelse
Tillåtelse? För något som redan är gjort
Tillåtelse? Nej, förståelse, förlåtelse.

Jag varken förstår eller förlåter
Men säger det du vill höra
Från botten av mitt förstenade hjärta
För att sedan planera min bitterljuva hämnd

Någonstans därinne måste du veta
Du känner inga gränser
men du vet vart min gräns går
Du vet för du känner mig så väl

Du känner mig
men det finns ännu sidor du inte sett
Sidor du inte behövt känna till tidigare
men du kommer bli varse, du kommer bli varse

Snart.




Fri vers av Muzze
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-08-21 22:19



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Hämnden är ljuv... bitterljuv
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Muzze
Muzze