Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fibromyalgi


Levande mardröm

Jag befinner mig på ett ödelagt krigsfält med
ett svärd i handen,
vars tyngd smular sönder mina muskler.
Min skugga kastar sig över mig och
jag drunknar i mörkret.
En smärta hugger tag om min nacke och
biter mig med sina giftiga huggtänder.
Jag erkänner mig besegrad.
Svärdet har blivit utbytt mot en vit flagga som
får liv i sig när vinden omfamnar den.

Plötsligt befinner jag mig i en säng,
nästintill död.
Jag genomlider en mardröm jag inte kan
vakna upp ifrån,
för jag är redan vaken.




Fri vers av Jennifer Videtorn
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-17 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket stark text. Bra skrivet.
2016-03-20

  Gigi
Känner igen mig. Ibland drunknar man i smärta och man tror inte det kan vara på riktigt.
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Videtorn
Jennifer Videtorn