Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Solen väntar på att få komma fram bakom molnen och
inte längre hållas gömd i skuggorna.

Blommorna väntar på att få växa fram genom
den smutsiga jorden och att få andas frisk luft igen.

Träden väntar på att bli klädda med blad och
att inte längre behöva posera nakna.

Trädens blad väntar på att få dansa med
vinden medan solen lyser på de likt strålkastare.

Jag väntar på att få se vårtecken och
att få känna vårkänslorna väckas till liv inom mig.




Fri vers av Jennifer Videtorn
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-02 15:55



Bookmark and Share


  in effigie VIP
Absolut...livsavgörande varje vår...alla år...Bra!
2016-04-04

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-03

    Peter Söderqvist
En fin dikt. Liksom våren, väcker den en härlig förväntan.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Videtorn
Jennifer Videtorn