Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg två killar sitta ute med var sin...

... cigg, och tre fyra ölburkar vid var deras sida. Och jag såg att de var lite rosiga runt kinderna. Och de hade en sån där tyst stund när min buss rullade förbi... och jag kände igen hela upplägget. Jag kände igen stunden. Jag kände igen behovet. Jag kände igen vänskapen. Jag log.

jag är dem. Medans jag åker förbi. Mina ögon dricker upp stunden.
det var lite mulet och kallt och blåsigt. Bussen gungar till, den svänger in mot sjukhuset. Och en tönt med gitarr och förstärkare stånkar sig fram genom bussen. Undrar om han skall spela för dem? nej, visst, varför skulle han...? jo, jag vet, men tänk om... tänk om...




Prosa av Alexander Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-27 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP