Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt

att ditt liv suger

verkligen

men hur är det mitt problem?

Måste göra det tråkiga också

om man vill komma någon vart

hon dansar som en hora

inte det minsta imponerad

för inövat

men jag kan alltid låtsas le och ge en falsk tumme upp

det kostar inte så mycket

och nu kommer hennes svartsjuka pojkvän

och jag kommer behöva förklara allt…

- hej

- tja

- du tittade på min flickvän

- japp

- varför då?

- jag tyckte synd om henne.

Ni skulle sätt hans ansiktsuttryck oslagbart.

- tyckte synd om henne?

- ja hon har uppenbarligen övat, men jag vart inte ett dugg imponerad så så jag ville bara visa att jag uppskattade tiden hon lagt på det, med lite vänlig feedback…

jag tror han fortfarande inte är människa efter det. Han har nog hört ALLT utan just det. Men grejen är att jag ljög inte ens, så mycket iaf. Jag kunde sagt hela sanningen men DET hade varit för mycket.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-07-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP