Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ginnungagapandes

lidelsens hetta
slår ut
den frigida kylans avstängdhet

men före den spirande grödan kan tränga undan askelagren
men före undrens tid är här

behöver Ginnungagapet
bemängas

så som var och en har sin egen börda att bära
så hon tar sandkorn efter sandkorn
sekunder blir till minuter blir till timmar blir till dagar blir till nätter
så hon tar mödosamt sandkorn efter sandkorn
tills dess gudarna avkunnar

Ginnugagapet är fyllt

Du är fri att leva.....


Till W




Fri vers av CLang
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-11 19:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Spännande - inspirerande - din dikt sjunger!
2016-04-16

  Solstrale VIP
Underbart! Kort och gott underbart!
2016-04-11

  Nils-Robert
Fin dikt med viktigt budskap
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang