Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanfar

Våra handlingar visar vilka vi tror att vi är
Våra val gör att vi ibland hamnar här och där
Våra ord sårar till och från, men oftast är dom guld
Jag är alltid samma fast ibland irrar jag runt

Du kan inte dömma bara anta, spekulera
Jag vill inte gömma mig något mera
Säg vad du vill säga eller fråga om du vågar
Jag kommer svara ärligt jag lovar

Jag, vi, dom, oss, alla mot varandra
Den brokiga stigen ska vi alla vandra
Du kan vara dig själv och du kan gå mot strömmen
Jag önskar att du en dag vaknar upp ur drömmen

Mardrömmen du lever i där du inte är någonting värd
För det är en bild som bara existerar i din värld
För mig är du vacker, helt underbar
Så från mig till dig: ett par tankar och en fanfar




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-27 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito