Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig

Vårdag
solen strålar in
väcker oss i gryningen
Godmorgon vackraste

På något sätt kände jag att livet
var värt att leva för dig
var värt att leva ut
vi skulle spela tennis

Du tog min hand framför familjen
till Amanda Bergmans röst
spelades i takt med vår asplövspuls
vi tog en promenad

...............................

Sommardag
Fast fortfarande vår
en kall bris
drar in över din hud

Du säger att du inte förstår dig
Att du behöver tid
Tid att se över dig
Men jag ser dig

Jag håller din hand hårdare




Fri vers (Fri form) av Nora Lundberg
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-11 23:08



Bookmark and Share


    rutvintertwist
hjärtevärk
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg