Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Stark
Stabil
Kapabel

I nattens vakna dammluckor
Kan jag inte värja
Skörheten

Till W




Fri vers av CLang
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-17 05:55



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Kraftfull dikt med stort djup.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang