Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar

Med en smak av vemod
i min långsamma mun
vandrar jag längs samma gator
som jag alltid har gjort
mitt hjärta slår
mina fötter rör sig framåt
det kommer alltid en morgondag
för någon




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-05-18 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP