Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa nu

Jag har ingenting mer
att tillägga
allting är sagt
och gjort

Jag är de rena
ytornas mästare

Kom nu mitt gryningsljus
sparka upp alla dörrar
nästa nu är här
men redan borta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-02 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP