Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Jag gömmer mig
för morgondagen
ingen kan se mig
inte ens gårdagen
jag har ingenting
att säga
till någon annan
människa
i hela världen
mitt nuvarande ansikte
i spegeln




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 10:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ensamhet som känns...sorgligt men fint skrivet...
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP