Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet ger upp mig

Så rycktes det bort
Hoppet om Oss

I sanningens behov av utrymme
Stängdes porten till det liv som
glimtat
Bortom nu

Så rycktes allt det upplevda sanna bort
ersattes
och livet återgick
till inget




Fri vers av CLang
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-24 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang