Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Allting Falla Nu

ge mig moderna tider
ge mig hälso-socker, instant kaffe
ge mig virtual reality filmer
ge mig en ny drog, trött på affe

jag är en pojke i en mans kropp
jag har en stor mage men en liten hjärna
om du vill klä av dig och ta ett dopp
så följer jag med, mycket mer än gärna

farväl till alla skogarna
farväl till alla krogarna
farväl till alla människorna
som inte är goda nog att skona

en liten patetisk jävel som jag
en fiende för dig, är endast ett offer
för samhället som det är idag
folk dödar obrytt, som de byter tofflor

nej, nej, nej, det finns inget kvar här
nej, nej, nej, inget som jag håller kär
och jag ska lämna denna patetiska stad
med styrka från mitt huvud ända ner till min vad

och tårna och skorna och alla de människorna
som ska föra mig fort härifrån
jag kan se staden och de sinnessjuka raketerna
som skjuts långsamt därifrån

så låt raketerna träffa sina mål
som en kamel stucken av en nål
ska jag sätta dit alla
och låta allting falla

låt allting falla
låt allting falla
låt allting falla
låt allting falla




Fri vers av rimbaudesque
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-24 03:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Du skriver mycket intressanta texter - Tänk det finns dom som kan skriva ännu i denna sms Instagram, 4G smartphone Twitter tid?! Du måste vara Jättegammal, säkert över sjuttio (gissning) och trött på all skiten? - "låt raketerna träffa sina mål/ som en kamel stucken av en nål"/ "låt allting falla" etc.... Intressant...Verkligen intressant text..... Borde låta en freudiansk psykotekniker analysera texten som en studie i vad katten-detnuheterpsykologi?
2016-05-29

  Ananas
Starkt skrivet!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque