Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplösa


livet har blivit ett helvete sen du kom tillbaks
jag hade inte fällt en enda tår på så länge
men nu plötsligt blöter de ner min vardag, igen

jag ser det! det är klart jag gör! vilken fråga?!
vad tror du egentligen?
du har visst inte fattat ett skit
och jag orkar inte förklara allt från början, igen

det är för jobbit, för svårt
gör för ont
du kan inte kräva det av mej, igen

för jag har inga krafter kvar
och du skulle tappa förståndet
det skulle ta död på oss båda
så varför riskera? ens försöka? igen?

det är bäst såhär
lev du i din värld, så lever jag i min
så hoppas jag slippa höra din ord, igen

du och jag, vi är båda hopplösa på vårt eget sätt...





Fri vers av kyara
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-05-07 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kyara