Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta för ett tag


varför tycker jag det är så jobbigt när ni finns omkring?
det känns så konstigt, helt fel
kanske har vi levt för länge tillsammans
pratat för mycket
kramats för ofta

jag orkar inte att vara med er
känns som om jag inte älskar er som förr
ni får mej inte att bli varm längre
jag saknar er inte ens
har tappat känslan

skulle helst vilja flytta
i alla fall för en stund
få en paus, en lång paus
behöver ta avstånd från er
vara borta för ett tag

men ni skulle aldrig klara av det
inte en dag, en natt
jag vet det
älskar mej för mycket
trots allt





Fri vers av kyara
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-05-07 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kyara