Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset för ett hej

Han drar sig undan
millimeter som sedan utökas till centimeter
sekund för sekund och minut för minut
meter, kilometer - mil för mil

In i sig själv
in i ensamhetens moras
in där han fasar för att vara

Handen flyttas sakta bortåt
ordens flöde stillnar
blicken vrids utåt, bortåt
mot en annan horisont

Hon noterar och förstår
ser avskedets obärmhärteliga ankomst nalkas

Hon accepterar priset hon måste betala

för i deras relation känns alltid

farvälen oändligt många fler

än

hej, äntligen är vi tillsammans igen


Till W (jag förstår, jag förstår men hatar det ändå...)




Fri vers (Fri form) av CLang
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-16 08:32



Bookmark and Share


  WyS VIP
Starkt flöde. Smärtsam ödmjukhet.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang