Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans bumerang

Din smärta av min smärta sprungen
Blir till min smärta
För mig att gå sönder av att brytas ner av
Så smärtan smärtar alla andetag

Till det sista




Fri vers av CLang
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang