Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du kärlek?

Va? Sa du kärlek?
Jo, jag har hört talas om det.
Har nog stött på det nån gång.




Fri vers av Herself
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-05-08 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself