Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slåTter

 

 

 

Som att andas en natt i regn

 

har sig sömnen

 

örngotten som hängt ute och min

kropp

mot varma täcken

 

jag kastar av mig då

ligger naken och fönstret öppet

 

myggen smyger sig in och äter mig

mitt blod förs vidare eller

stannar mot ett sovrumstak

 

som att andas i ett regn

 

 

och sträckas ut

 

mot intet

 

eller allt




Fri vers av Yrre VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-30 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP